Árak, árképzés, fizetés

Talán az első dolog, amit észrevettél, hogy az árak euróban vannak megadva. Megkérdeznéd, hogy miért. Elmondjuk. A shop, a szexkönyvesbolt nem csak a magyar olvasókat célozza meg, hanem a világon élő, összes magyar nyelvű olvasót is. Talán nem is gondolnád, de a világon élő magyarok száma, közel 15 millió, (15000000) ami másfélszerese, az ország határain belül élőknek.

Persze a világ számos civilizált országában van már pornóirodalom, meg lehet vásárolni ilyen könyveket, és írásokat, de Magyarországon ennek nem igazán van múltja. Hacsak az nem vesszük annak, hogy némely kiadó, újságokkal kényezteti az olvasóit, bár ez egy egészen más téma.

Árképzés

Ha azt gondolod, hogy egy könyvért sok alig két doboz cigi ára, akkor ez nem neked lett kitalálva. Mivel Magyarországon nincs ilyen jellegű irodalom, és nincs ilyen könyv sem, nincs mivel összehasonlítani és nincs mihez viszonyítani. Más országokban az ilyen pornókönyvek ára, átlagosan 15€ – 50€ között mozog. ezen belül is, a kisebb oldalszámú könyvek az alacsonyabb, míg a képregények, a színes kiadványok a magasabb árkategóriába tartoznak. Igyekeztünk ennek megfelelően egy olyan alacsony árat meghatározni, ami a műfaj kedvelőinek nem okozhat gondot.

Fizetés

Az árak azért lettek euróban meghatározva, mert ez megkönnyíti a világban élők számára a vásárlást, de ezzel együtt a Magyarországon élőknek sem okoz gondot. Minden bank, a nemzetközi átutalások kezelésében automatikusan átváltja a küldött vagy kapott valutát, az épp szükséges másik valutára. Ugyan ez nem minden esetben érvényes a külföldi bankokra, mert a forintot nem mindenhol szeretik.

A fizetés során, a megadott €urós árakat, a rendszer automatikusan átváltja, így a számlád az épp aktuális árfolyam alapján forintban lesz megterhelve.