Beállítás varázsló 3 lépésben

Beállítás varázsló

Miután a regisztrációval sikeresen végeztél, a saját üzleted beállítása a következő feladatod. Itt meg kell adnod, néhány alapvető fontosságú adatot, ami az oldalon szükséges, ami az üzleted működéséhez, és a kifizetésekhez elengedhetetlen. Az egész nem tart tovább 2 percnél, és asz itt megadott adatokat, később bármikor módosíthatod. Az adatok megadása után, ha minden rendben van, akkor aktiváljuk az üzletedet, és elkezdheted a könyvek feltöltését, és az értékesítést.

az üzleted adatai

Az első lépésben egy létező üzlet adatait kell megadni. Ha nincs üzleted, ha nincs olyan hely, ahol a vásárlók megvehetik a könyvedet, akkor a címet nem kell megadnod, elég ha csak a négy utolsó helyre írod be a választ (város, irányítószám, ország és megye).
Az emailcím láthatósága opcionális, ha szeretnéd, hogy az olvasóid elérjenek, akkor tedd láthatóvá, ellenkező esetben NE jelöld be azt az opciót.

Fizetési beállítások

A Fizetési beállítások részben a fizetési adatok megadása során, rendkívüli figyelemmel járj el, mert a hibásan megadott adatokért bekövetkező károkért nem vállalunk felelősséget.

Ha van PayPal számlád, akkor az ahhoz tartozó emailcímet kell csak beírnod, más adat nem szükséges.

A banki átutalás esetében több adat szükséges. A bankszámla tulajdonosának a neve, és a fióktípus megadása szükséges. Itt kiválaszthatod, hogy Egyéni vagy üzleti számlával rendelkezel. A számlaszám beírása több figyelmet kíván, legyen pontos, hibátlan.

Az Útválasztó szám csak Amerikában szükséges, Európai számlák esetében erre nincs szükség.

A Bank neve és a címe megadása nélkül az átutalás, részedre a kifizetés nem lehetséges.

Az IBAN szám, és a SWIFT kód a legfontosabb adat, ennek a megadása során is körültekintően járj el.

A művelet végeztével egy pipával “Kijelentem, hogy én vagyok a tulajdonos, és teljes jogosultsággal rendelkezem ehhez a bankszámlához.

Ha minden adatot megadtál, és minden rendben van az ellenőrzés után is, akkor továbbléphetsz a Folytatom gomb megnyomásával.

Az üzleted készen áll a használatra

Amennyiben az előzőkben minden szükséges adatot megadtál, az üzleted készen áll a használatra. Itt választhatod meg a következő lépést, miszerint belépsz a vezérlőpultba, vagy visszatérsz az áruházhoz. Ha a vezérlőpultot választod, akkor ott fel tudsz tölteni magadról vagy a könyvesboltról képeket, a hiányzó adatokat is beírhatod.

Az adatok megadása után, ellenőrizzük azokat, és ha mindent rendben találunk, akkor arról emailben értesítünk téged. Elfogadás után lesz majd lehetőséged arra, hogy az első könyvedet feltöltsd, amihez itt találsz segítséget.