Könyvbemutató

Könyvbemutató: Felnőttmesék

Könyvbemutató: Felnőtt mesék - Szexkönyvesbolt

Könyvbemutató

A Felnőttmesék egy novellagyűjtemény, ami ebben a formában még nem megszokott, másképpen csak szextörténeteknek nevezik az ilyen gyűjteményt. A most megjelenő könyv is inkább ilyen, amiben több szerző írásait gyűjtöttük össze egy kiadványban, a Platinum Kiadó jóvoltából.

Mivel napjainkban egyre népszerűbbek a szexualitást írásos formában megjelenítő művek, ezért mi is időről időre összeválogatunk egy csokorra valót az olvasni vágyóknak. Persze tudjuk, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, ám sokan vannak, akik mégis szeretik az ilyen olvasmányokat.

Az első Felnőttmesék című kiadványunkban olyan szerzők műveit mutatjuk be, akiknek még nem jelent meg írásuk a nyilvánosság előtt. Ez alól kivétel Nick Wood, hiszen neki ez már a második megjelenő könyve lesz. Az első, Egy Pajzán Hétvége című könyve már kapható a shopban.

A másik szerzőnk, John Miller, akinek ezidáig még nem jelent meg műve, ám ebben a válogatásban megismerheted őt, a stílusát, a karakterkezelését, és persze a történeteit, amik leginkább a klasszikus elbeszélő műfaj erősségeit hordozzák magukban. John Miller már készül az első könyvével a megjelenésre, ám ennek az időpontja még annyira titkos, hogy maga a szerző sem ismeri.

Részlet John Miller történetéből:

– Szóval? – kezdtem bele ismét kíváncsian – Most akkor mesélsz vagy sem?
– Jó! Mesélek – Inga felém fordult. Tekintete titokzatos volt. – De előbb ígérd meg, hogy nem beszélsz róla senkinek!
– Persze! – vágtam rá gondolkodás nélkül.
Inga szemmel is jól láthatóan zavarban volt. Nem jellemző rá, ezért aztán már tényleg nagyon érdekelt milyen titkot őrizhet, amiről ilyen nehéz beszélni.
– Nyugi! Tudod, hogy nekem bármit elmondhatsz, és azt is, hogy nem vagyok pletykás.
A kezemmel végigsimítottam a hátán, majd a vállánál fogva magamhoz húztam, amolyan baráti megnyugtatásként. Inga nem húzódott el, ami kifejezetten jólesett.
– Van egy csaj a csapatban – kezdett végül bele -, Lilla! Évfolyamtársam. A szülei orvosok. Indiából költöztek ide, még a születése előtt. Te, a csajnak olyan teste van, mint egy álom. Tök jó kis méretes cicikkel.
Mikor ezt mondta, eltávolodott tőlem, és kezeit a saját mellei elé téve próbálta szemléltetni számomra, a méretbeli különbségeket a saját, és Lilla mellei között.
– Ha az én seggemre azt mondod, hogy jó, akkor nem tudom mit csinálnál, ha meglátnád az övét – tette még hozzá.
Vizuális típus vagyok, így azonnal magam előtt láttam Aarti Mann-t.
– Jó, de ez miért olyan fontos? – próbáltam úgy tenni, mint akit cseppet sem hozott lázba amit mond és nem feltételezném, hogy ennek valami pikáns kimenetele lesz.
– Hát – Inga a távolba révedt, majd olyan természetességgel, mintha éppen egy lehulló falevélről beszélne közölte -, csak mert lefeküdtem vele.
A szemeim kikerekedtek. Szótlanságom és őszinte meglepődésem Inga is észrevette, mert lesütött szemmel bámult maga elé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük