Hogyan juthatsz bevételhez az írással

Először is kell egy jó könyv, amiben van egy jó történet, amiben van jó sok szex, és ami várhatóan felizgatja majd az olvasókat. A rossz hír, hogy ezt a könyvet neked kell megírni, a többi a mi feladatunk.

Amikor a könyved kézirata elkészül, a következő lépésben tisztába kell tenni azt. Ez a szerkesztőnk dolga, aki átolvassa a kéziratot, kijavítja a hibákat, de ebbe most nem mennék bele mélyebben, ám neked valószínűleg lesz még vele dolgod. Erről itt olvashatsz többet.

Amikor elkészül a könyved javítása,  már csak néhány lépés van hátra. A legnehezebb, egy sokatmondó könyvborító megtervezése, és elkészítése, ami nem egysíkú és nem is frivol, ám releváns. Ezután lehet megkérni az ISBN számot, ami alapján el lehet készíteni az e-könyvet, ami akár már másnapra kész is van. Miért éppen e-könyv? Erről itt olvashatsz bővebben.

Az elkészült könyved

Amikor elkészül a könyved, nincs más hátra, mint megtalálni a vásárlókat. Erre a legjobb mód egy olyan könyvesbolt, ami a nap 24 órájában elérhető a neten, ahol éjjel nappal lehet vásárolni. Nekünk van egy ilyen könyvesboltunk is.

Ebben a könyvesboltban nem mi adjuk el a könyvedet, hanem te magad. Na nem egészen így van, de ez a lényege. Az első feladatod, hogy regisztrálsz az üzletbe, mint eladó. A profilod beállítása után, fel kell töltened a könyved, és máris kezdődhet az értékesítés. Ennek a részleteiben segítünk is neked, hogy ne legyen ezzel gondod. Meg kell adni néhány személyes adatot, be kell mutatnod magad, mint szerző, és jó, ha a könyved is bemutatod a látogatóknak.

Miért neked kell ezt megcsinálni?

Jogos a kérdés, ezért elmondjuk. A shop, ahova a könyved felkerül, pont olyan, mint minden más online shop, azzal a különbséggel, hogy ez a tiéd. A shopban eladásra kerülő könyveid, a saját adminisztrációs felületeden nyomon követhetőek. Látni fogsz minden eladást, minden tranzakciót. A vásárlók, a látogatók, így közvetlenül veled vehetik fel a kapcsolatot, kérdezhetnek, elmondhatják a véleményüket, és úgy általában közvetlen kapcsolatot tarthatsz fenn a rajondóiddal.

A jövedelmed

Minden eladás után, a rendszer pontos könyvelést vezet arról, hogy mennyi volt adott időszakban az eladásod, mennyi a befolyt összeg, és a jutalékok levonása után mennyi a neked kifizetendő összeg. Ez a jutalék, –  ami egy fix százalék, amit a kifizetésekből visszatartunk – a shop működésben tartásához szükséges, így az minden esetben levonásra kerül.

A kifizetésre kerülő összeg, egy előre megállapított pontos szám, amit ha elér az eladásod, akkor kifizeti neked a shop, az előre megadott számládra. Ez lesz a bevételed. Minél több az eladás, annál több bevételre számíthatsz, ezért neked is részt kell venned a népszerűsítésben, például megosztásokkal, ajánlásokkal, esetleg banner megosztással is.