Segítség a regisztrációhoz

Regsiztráció

Regisztráció

A regisztráció két formában lehetséges. Az egyik, amikor vásárolni szeretnél. Ebben az esetben az alapértelmezett regisztráció jelenik meg, “Vásárló vagyok”, itt megadod az emailcímed, és egy választott jelszót, majd a többi instrukciót, emailben kapod meg.

Amennyiben szerzőként regisztrálsz, mert szeretnéd a könyvedet eladni, válaszd az “Eladó vagyok” opciót. mert csak így kaphatsz megfelelő jogosultságot, az eladáshoz. Ez esetben több adatot kell megadnod, ám így sem tart tovább a művelet két percnél.

Meg kell adnod az emailcímed, amit használsz, és amihez csak neked van hozzáférésed.

Ezután választanod kell egy jelszót, ami megfelelően védi a fiókodat. Itt pénzmozgás is lesz, tehát erre különösen oda kell figyelned. A jelszó legyen minimum 8, de inkább több karakter, legyen benne kis- és nagybetű, valamint különleges karakterek is, mint  %, !, $, €, +, stb. A jelszavad nem oszthatod meg mással.

A vezetéknév, keresztnév legyen a saját neved.

Az üzleted neve, ami lehet az írói neved, vagy akár egy fantázianév is. Ez fog megjelenni a szerzői üzletednél.

Üzlet URL-je lényegében az üzleted neve, ami a hivatkozásban jelenik meg. A üzlet nevének a megadása után, ez automatikusan beírásra kerül, ám ha nem vagy elégedett, akkor módosíthatod. Az üzleti URL-ben csak ekezetek nelkuli kisbetűk és számok lehetnek.

Telefonszám megadása is szükségszerű, ám ez nem fog megjelenni a boltodban, csak akkor ha ezt külön kéred.

A regisztráció után következik az üzleted beállítása, amin egy varázsló fog téged végigvezetni.