Könyvbemutató

Könyvbemutató: Mindened elveszíted

Könyvbemutató: Mindened elveszíted - Szexkönyvesbolt

Mindened elveszíted

A Mindened elveszíted egy olyan történet, ami egy lányról szól, aki egy baleset következtében elveszíti a szüleit, amiért ő saját magát hibáztatja. Ennek következményeként Katie vezekelni akar, amihez egy közeli városban meg is találja azt az embert, aki ebben segít neki, és aki megmutatja, mi az igazi szenvedés. Csakhogy ebbe egy kis hiba csúszik. Katie-nek vannak bizonyos szokásai, ami valójában egy szexuális perverzió. Szereti a szenvedést, szereti ha fájdalmat okoznak neki, amit kimondottan élvez is, és ez meggátolja abban, hogy a vezeklése elérje a célját.

Időközben megismerkedik egy fiúval, akinek nagyon tetszik a lány, barátságosan viselkedik vele, látja rajta, hogy napról napra egyre inkább magába roskad, és szinte élőhalottként járja az útját. Steve elhatározza, hogy segít neki, hogy visszataláljon az igazi élethez, és hogy a szenvedés helyett inkább az életet válassza. Az ismerkedés során, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami Katie életébe változást hoz, ezért hajlandó lemondani a vezeklésről és a kínzásról, hogy a kedvese mellett maradhasson.

Nem úgy Dr. Turner, aki Katie “kezeléseit” végzi. Az eljárások során “beleszeret” a lányba, ám az kicsit más, mint amit normális esetben szerelemnek hívnak. Dr. Turner legalább annyira élvezte a lány kínzását, mint Katie maga, ezért úgy dönt, hogy magához láncolja őt, és csak a saját élvezetükre folytatja a kínzásokat. De Katie ezt már nem akarja, inkább Steve karjaiban szeretné élvezni az életét. Dr. Turner akcióba lép, nem engedi el őt.

A Mindened elveszíted történetben az olvasó találkozhat a BDSM devianciáival, a szex alternatív módjaival, szókimondó, és helyenként perverz szóhasználattal, kínzással, és fájdalommal, ám fellelhető a szerelem is, valamint egyéb emberi érzelmek, amik egymást váltogatva, sokkolják az olvasót. Ez a történet leginkább dráma, ám a horror jelző sem áll messze tőle. Egy ízig vérig thriller történet, amiben nincs happyend.

Ha el akarod olvasni, akkor készülj fel arra, hogy végletekig felzaklat, de mindenképpen fel fog rázni, kizökkent a hétköznapok unalmából. Ez a történet csak erős idegzetű felnőtteknek (18+) ajánlott.
Jó szórakozást hozzá!

Szexkönyvesbolt: Mindened elveszíted
A könyv megvásárolható itt: mindenedelveszited.hu

Idézet a regényből: Dr David Turner

– Elmondaná, hogy mivel foglalkozott az elmúlt évben?
– Persze. Hogy is mondjam csak… Öööö…
– Valami gond van talán?
– Nem, dehogy, csak erről még nem beszéltem senkivel, és most egy kicsit zavarban vagyok.
– Nem tud minket zavarba hozni, úgyhogy beszéljen nyugodtan.
– Rendben. Szóval… hölgyeknek segítek.
– Milyen jellegű segítségről van szó?
– Szóval, biztosan tudják, hogy vannak olyan idős hölgyek, akik… hogy úgy mondjam, mások már nem szívesen nyúlnának hozzájuk, és hát…
– Ön szívesen hozzájuk nyúl? Miről van szó pontosan?
– Tudják, vannak olyan idős nők, akik még igénylik a szexet, de nincs olyan, aki nekik partner, és hát… Én szívesen megteszem nekik.
– Szóval amolyan… Minek is nevezik ezt a fajta tevékenységet?
– Nem tudom, hogy van-e ennek külön neve, mi egymás közt csak játéknak nevezzük. El sem tudják képzelni, milyen hálásak tudnak lenni, ezek a kedves hölgyek, ha megkapják azt a törődést, és kényeztetést, amit már régen áhítanak.
– Jól van, értjük. Szóval csak szexel velük, és ennyi?
– Majdnem. Némelyik igényli az orális szexet, némelyik csak a simogatást szereti, ám mindannyian annyira kedvesek, és hálásak nekem amiért annyire kedves vagyok velük. Bár ezt maguk talán nem is értik meg.
– De, de, megértjük. Köszönjük, hogy fogadott, és elnézését kérjük, hogy raboltuk az idejét. Mondja az egyikük, aki épp feláll, és mondja a társának, hogy induljanak mert még sok címre kell elmenni.
Amikor az ajtóhoz érnek, az egyik kinyitja, és máris mennek a dolgukra. David még egy darabig ott áll, és nézi, amint beülnek a kocsiba, amikor elindulnak, még integet is utánuk. Aztán becsukja az ajtót, és visszamegy a konyhába, kivesz egy sört a hűtőből. Az egészet megissza, majd az üres dobozt behajítja a kukába.
– Jól van. Nincs nagy gáz, még helyre tudom hozni. Mondja magának, és lemegy a pincébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük